Vad vill du boka?

Hos oss får du professionell service inom Ayurveda, Terapeutiska kropps Behandlingar, och avslappnande behandlingar, Därför gillar många kändisar att komma hit. Kan du boka din behandling på bokadirekt.se.

Boka Nu

KUNDREFERENSER

Denna Ayurveda behandling är fantastiskt! Jag skulle rekommendera alla att uppleva det, särskilt efter en massage. Det är så otroligt avkopplande. Jag gick ut och när jag vaknade upp mitt sinne var så klar och lugn … Det är svårt att beskriva. Du bör försöka att se vad jag menar!”
– Anders Rubensson

Tusen Tack för en helt underbar behandling, Jag är i sjunde himlen. Vi ses snart igen!
Lena Endre – Skådespelerska

Helt underbar massage..! Rikligt med varm olja i ett varmt rum, t o m värmedyna på massagebänken, samt väldigt bra massage, tog en 90 minuters djupgående. Rekommenderas verkligen. Men var beredd på huvudmassage=olja i håret.Enda minus: tar ej kort.
Peggy B

Jag vill verkligen starkt rekommendera Indika Ayurveda Akuten. Indika och Chandu som driver detta ställe är både kunniga, genuint intresserade av att hjälpa och här sitter verkligen hjärtat på rätt ställe. Ni kan verkligen njuta och lita på att ni får de bästa av det bästa
Veronica