Abhyanga – mjuk ayurvedisk massage 60 Min

13 Dec 2016
Abhyanga – mjuk ayurvedisk massage 60 Min

Traditionell ayurvedisk behandling. Mjuk massage med utvalda ayurvediska oljor utifrån din dosha. Avslappnande för kropp och sinne. (rekommenderas för gravida el nyblivna mammor). 60 Min 650 Kr. 90 Min 900 Kr.

Indisk huvud-ansikts massage, nacke & axlar

13 Dec 2016
Indisk huvud-ansikts massage, nacke & axlar

Behandlingen består av djup massage i nacke, axlar och bröstmuskulatur. För att kunna ge en djupare avslappning masseras huvudet i speciella cirklande rörelser vilket ger en mycket skön och behaglig känsla i hela kroppen. Massagen löser upp spända muskler och huvudvärk brukar släppa. Man känner sig välmående, uppfriskad och ofta klarare i tanken efteråt.. Behandlingen avslutas med en skön ansiktsmassage som ger ett naturligt lyft. 45 min 520 Kr.

Ayurvedisk ryggbehandling 30 min

13 Dec 2016
Ayurvedisk ryggbehandling 30 min

Inleds med värmebehandling och massage med varm Ashwagandha olja En härlig massage behandling. En djupgående oljemassage som löser upp spänningar i muskler och vävnader och ökar cirkulationen. Massage som anpassas efter kundens kropp. Det finns flera olika tekniker för olika syften och besvär. Ayurvedabehandlingar hjälper den friska människan att behålla hälsan och en sjuk människa att återfå hälsan (rekommenderas för alla – välbefinnande och smärtlindring finns redan inom Dig) 30 Min 350 Kr. 45 Min 500 Kr.

Massage – Energimassage 55 min

13 Dec 2016
Massage – Energimassage 55 min

Massagen består av snabba tryckningar på akupunkturpunkter, och skakningar och töjningar av musklerna i axlarna och ryggen –fot och ben, även hårbotten. Energimassage ges både som avslappnande och uppiggande behandling. 55 Min 600 Kr.

Vishesh – djup ayurvedisk massage 60 Min

13 Dec 2016
Vishesh – djup ayurvedisk massage 60 Min

En djupgående oljemassage som löser upp spänningar i muskler och vävnader och ökar cirkulationen. Massage som anpassas efter kundens kropp. Det finns flera olika tekniker för olika syften och besvär. Ayurvedabehandlingar hjälper den friska människan att behålla hälsan och en sjuk människa att återfå hälsan (rekommenderas för alla – välbefinnande och smärtlindring finns redan inom Dig) 60 Min 650 Kr. 90 Min 900 Kr.

Käkbehandling 45 min

13 Dec 2016
Käkbehandling 45 min

Stress och spänningar sätter sig i käkleden och är viktig att behandla för att kroppen ska må bra. Käkleden är kroppens viktigaste led! Avspända käkleder ger rörligare höft, mer energi och bättre sömn. På köpet blir ansiktets muskler avslappnade och Du ser slätare ut. Käkledsbesvär Tecken på besvär med käkleden kan vara att du gnisslar tänder på nätterna, har spänningshuvudvärk, har svårt att öppna munnen eller tugga på ena sidan. Knäppningar när du gapar kan förekomma. Käkleden kan kännas stel och/ eller smärtsam. Inte sällan kommer besvären med käkleden i kombination med nackvärk. 45 Min 550 Kr.