Shirodara – Exklusiv anti-stress behandling 45 min

13 Dec 2016
Shirodara – Exklusiv anti-stress behandling 45 min

Shirodara är en mycket helande behandling där ljummen olja rinner i en jämn ström över pannan, eller närmare bestämt över tredje ögat. Det är sätet för vårt emotionella medvetande. Behandlingen, vilken kan kombineras med en kortare kroppsmassage, är bra mot t.ex. nedsatt hörsel, utbrändhet, sömnlöshet, brännande känsla i kropp och huvud och tyngd i kroppen. Det är en kraftfull behandling som kan väcka upp djupa minnen men den ger framför allt en djup avslappning i kropp, själ och sinne. För bästa resultat rekommenderas återkommande behandlingar mellan 2 – 5 gånger under en kortare tid. 45 Min 600 Kr.

Nasya Ayurvedisk – 45 Min

13 Dec 2016
Nasya Ayurvedisk – 45 Min

Näsan är dörren till vår hjärna och det är också dörren till medvetandet. Det nasal administrering av läkemedel i ayurvedisk kallas Nasya. Ett överskott av kroppsliga humors samlats i bihålorna, halsen, näsan eller områden huvudet avlägsnas genom denna process med hjälp av de närmaste möjliga öppning som är näsan. Herbal juice, medicinska oljor etc. tillämpas genom näsan för tidslängden som föreskrivs av Ayurveda expert. Detta Fördelar med Nasya är enorma och behandling är mycket effektivt för vissa typer av huvudvärk, förlamning, psykiska störningar, för tidigt grånande hår, klarhet röst, Huvudvärk av olika ursprung hemiplegi, förlust av lukt och smak. En ytterligare fördel Nasya terapi, enligt ayurveda, är att det sägs.

Ayurvedisk ryggbehandling 30 min

13 Dec 2016
Ayurvedisk ryggbehandling 30 min

Inleds med värmebehandling och massage med varm Ashwagandha olja En härlig massage behandling. En djupgående oljemassage som löser upp spänningar i muskler och vävnader och ökar cirkulationen. Massage som anpassas efter kundens kropp. Det finns flera olika tekniker för olika syften och besvär. Ayurvedabehandlingar hjälper den friska människan att behålla hälsan och en sjuk människa att återfå hälsan (rekommenderas för alla – välbefinnande och smärtlindring finns redan inom Dig) 30 Min 350 Kr. 45 Min 500 Kr.

Massage – Energimassage 55 min

13 Dec 2016
Massage – Energimassage 55 min

Massagen består av snabba tryckningar på akupunkturpunkter, och skakningar och töjningar av musklerna i axlarna och ryggen –fot och ben, även hårbotten. Energimassage ges både som avslappnande och uppiggande behandling. 55 Min 600 Kr.

Vishesh – djup ayurvedisk massage 60 Min

13 Dec 2016
Vishesh – djup ayurvedisk massage 60 Min

En djupgående oljemassage som löser upp spänningar i muskler och vävnader och ökar cirkulationen. Massage som anpassas efter kundens kropp. Det finns flera olika tekniker för olika syften och besvär. Ayurvedabehandlingar hjälper den friska människan att behålla hälsan och en sjuk människa att återfå hälsan (rekommenderas för alla – välbefinnande och smärtlindring finns redan inom Dig) 60 Min 650 Kr. 90 Min 900 Kr.

Zonterapi – på Ayurvediskt vis 40 Min

13 Dec 2016
Zonterapi – på Ayurvediskt vis 40 Min

Den indiska läkekonsten kallas för Ayurveda som betyder “kunskap om livet”. Man menar att kroppen påverkar själen och tvärtom, att tankeprocessen har fysiska effekter och att obalans eller störningar i kroppen förorsakar psykiska problem. I ayurvedisk zonterapi arbetar man med snabba masserande rörelser för att stimulera och balansera livsenergin eller Prana som det heter i den indiska läkekonsten. I foten finns de tre doshorna Vata, Pitta och Kapha representerade, målet är att i möjligaste mån skapa balans mellan dessa. Man arbetar också med Marma-punkterna, knutpunkter där det samlas energi. De som behandlas med Ayurvedisk Zonterapi tycker att den är behaglig, både lugnande och uppiggande! 40 Min 500 Kr.

Barnmassage (8-12 år) 40 min

13 Dec 2016
Barnmassage (8-12 år) 40 min

Massage har visat sig vara en enkel väg till att förbättra minnet och koncentrationsförmågan. Problem med aggressivitet, stress, sömnsölhet och oro i skolan har visat sig minska påtagligt när barnen får massage. 40 Min 400 Kr.

Marmabehandling 60 Min

13 Dec 2016
Marmabehandling 60 Min

En behandlingmetod inriktad på påverkan av kroppens många marmapunkter. Marmapunkter är den indiska motsvarigheten till de kinesiska akupunkturpunkterna. Vi har 107 marmapunkter där varje punkt påverkar en viss del eller funktion i vår kropp. En marmabehandling inleds med en pulsavläsning enligt de ayurvediska principerna, läs mer i avsnittet om Ayur-Veda. Utifrån dina behov väljs ett antal marmapunkter ut. De masseras därefter med massageolja och eventuell anpassad eterisk olja. Behandlingen är avslappnande och välgörande för kroppen och sinnet. Ger balans där behov finns – egen självläkningsprocess. 60 min 700 Kr.

Ayurveda Kombinationsbehandling 100 Min

13 Dec 2016
Ayurveda Kombinationsbehandling 100 Min

Abhyanga + Shirodhara är en kombinationsbehandling som ger djup avslappning och renar och lugnar både kropp och sinne.

Abhyanga är en mycket behaglig ayurvedisk helkroppsmassage med varma oljor, anpassade efter just dig och din situation. Behandlingen renar kroppen från toxiner och slaggprodukter samtidigt som den hjälper till att lugna kropp och sinne. Den är bra vid obalanser som stress, muskelspänningar, övervikt och känslomässiga obalanser. Den förbättrar funktionen i leder och muskler samt blod- och lymfcirkulationen. En avslappnande massagebehandling som ökar vitaliteten och är skön för välbefinnandet. 

Shirodhara – oljeströmmen som förlänger livet.
En varm oljestråle som långsamt strömmar ner över panna och hjässa. 
En djupt avslappnande ayurvedisk behandling, som balanserar hormonsystemet och.

Shiro-abhyanga – Indisk hårbottenmassage 30 min

13 Dec 2016
Shiro-abhyanga – Indisk hårbottenmassage 30 min

Lång- eller kortvarig besvär med leder och muskler, tex: ha ont i armbågen, har ont i knäet… har ont i hälen eller om Värk I Foten. OBS; Den behandling kan boka bara efter terapeuten har undersök och rekommenderat. ring för mer information! 30 min 350 kr.