Våran Terapeut

Varmt Välkommen till Indika Ayurveda – en hälso Klinik utöver det vanliga. Indika Ayurveda är den kompletta hälsokliniken med behandlingar för Kropp & Själ. Alla behandlingar utförs av professionell och kunnig personal. En skönhets och hälsoklinik för dig som ställer höga krav på kunskap och service. Vår verksamhet präglas alltid av ett högt kvalitetstänkande. Indika Ayurveda är en professionell skönhets och hälsoklinik där vi tar hand om dig som kund och vägleder dig med våra kunskaper. Vår vision är att kunna erbjuda kunden en helhetslösning inom exklusiv Ayurveda, skönhet, meditation och friskvård av högsta kvalitet.

Hos oss på Indika Ayurveda står alltid kunden i centrum. Kunderna förväntar sig nytänkande och inspiration och det vill vi efter bästa förmåga ge våra kunder. Därför är kurser, utbildningar och visningar av hög prioritet hos oss. Hos oss får du professionell service inom Ayurveda, Terapeutiska kropps Behandlingar, och avslappnande behandlingar, Därför gillar många kändisar att gå hit

Vi erbjuder terapeutiska behandlingar för att behandla specifika problem, likväl som avslappnande massage, gravidmassage och Exklusiv anti-stress behandling. Läs mer om våra olika behandlingar Varje behandling är unik, eftersom vi sätter dig i fokus och anpassar oss efter just dina behov och önskemål.

Ger alltid gratis kostrådgivning och 100%-nöjd-garanti.

Hälsokliniken ligger centralt belägen på Åsögatan i Stockholms på Södermalm.
Kliniken består av ett stort väntrum för våra kunder, tre behandlingsrum, kund toalett och dusch samt eko hälsobutik.

Ägare är Chandu & Indika, som har över 20 års erfarenhet inom Ayurvedabranschen.

Reportage om “OSS” i SvD
skönt att få rolig att ge!
Varmt Välkomna!

CHANDU BANDARA

CHANDU BANDARA

Terapeut

Dipl: Professionell Massageterapeut, Ayurvedamassör/ Panchakarmaterapeut, Spaterapeut, Utbildad hos Axelsons Gymnastiska Institut och Sri Lanka. Verksamhetsansvarig på Indika Ayurveda

Mina referenser finns både inom privat och offentlig sektor. Några av dem är Sturebadet AB – Muskel Akuten AB – Ambassader i Stockholm m fl.

Mobil: 073-9951229

INDIKA ISHANI

INDIKA ISHANI

Terapeut

Spaterapeut, Ayurvedisk kostrådgivare, Specialiserat på LAKSHMI Ansiktsbehandlingar, Utbildad i Sverige och Sri Lanka samt ansvarig för butiken och på Bokningen!

Mobil: 0723004244

Copyright © 2024 Indika Ayurveda. Stockholm. Sweden. All Rights Reserved. | Design by M. S. Rahman | Powered by SWX